Όπως πλένεις το σώμα σου έτσι να φροντίζεις να καθαρίζεις και τη ψυχή σου.
Η Μέθοδος Θήτα είναι μία ενεργειακή μέθοδος θεραπείας η οποία ασχολείται με το υποσυνείδητο κομμάτι του 90% της σκέψης μας για το οποίο έχουμε άγνοια αλλά αυτό μας καθορίζει! Με την μέθοδο Θήτα έχουμε πρόσβαση στο υποσυνείδητο μας μέσα από τα κύματα θήτα του εγκεφάλου μας όπου μπαίνουμε σε αυτά με έναν μικρό διαλογισμό. Εκεί αναπτύσσεται η διαίσθησή του θεραπευτή και συναντιέται με τον ανώτερο μας εαυτό. Εκει συναντάμε όλες τις περιοριστικές πεποιθήσεις του κάθε ανθρώπου τις οποίες είτε τις κληρονόμησε είτε τις αποκόμισε κατά την στιγμή της σύλληψής του είτε τις ανέπτυξε από την παιδική του ηλικία μέχρι την ενήλικη ζωή του. Εκεί βρίσκονται όλα του τα απωθημένα ,οι αρνητικές του σκέψεις, τα αρνητικά του βιώματα και γεγονότα που του προκάλεσαν σοκ και ταραχή. Καθώς και συναισθήματα φόβου άλλων ανθρώπων που περάστηκαν μέσα του σαν δικές του πεποιθήσεις.
Κατα την διάρκεια της ζωής του ανθρώπου όλες αυτές οι επαναλαμβανόμενες αρνητικές σκέψεις μπαίνουν σε αυτό το άδυτο κομμάτι του εαυτού του που ονομάζεται υποσυνείδητο και έγιναν ο αυτόματος πιλότος του για το υπόλοιπο της ζωής του. Αν ο άνθρωπος δεν εξερευνήσει με κάποιον τρόπο τι υπάρχει εκεί δεν θα είναι ποτέ ένας ελεύθερος άνθρωπος αλλά πάντα θα χειραγωγείται από το παρελθόν του. Οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή μας είτε καλό είτε κακό πηγάζει από το υποσυνείδητό μας. Εκείνο έχει την ενέργεια της σκέψης μας αφού εμείς αντιλαμβανόμαστε μόνο το 10% της ποιότητας της και έλκοντας αντίστοιχες καταστάσεις αλλά και αντίστοιχους ανθρώπους στη ζωή μας.
Η ζωή έλκει αυτό που εμείς πιστεύουμε πως αξίζουμε και δεν πρόκειται να το αλλάξει αν δεν αλλάξουμε εμείς τον υποσυνείδητο τρόπο αλλά και τον συνειδητό που σκεφτόμαστε. Αυτό δεν είναι ένας τρόπος τιμωρίας όπου γεννηθήκαμε για να ταλαιπωρούμαστε αλλά είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να μπορέσει η ψυχή μας να ανακαλύψει την ολότητα της και να εξελιχθούμε μέσα από τις εμπειρίες μας. Να γίνουμε άνθρωποι πιο σοφοί.. πιο δυνατοί.. πιο ώριμοι και πιο εξελιγμένοι. Οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή μας δεν είναι τυχαίο. Το υποσυνείδητό  είναι ένας πιστός μας υπηρέτης  όπου εκτελεί πιστά τις υποσυνείδητες σκέψεις μας και δεν έχει κρίση αν αυτό που του λέμε μας κάνει καλό ή όχι ή αν μας αξίζει ή όχι. Το υποσυνείδητο απλά εκτελεί. Ενας τρόπος για να καταλάβουμε τι υπάρχει μέσα στην υποσυνείδητη σκέψη μας είναι απλά να παρατηρήσουμε τα αποτελέσματα της ζωής μας. Εάν αυτό που βιώνουμε αυτή τη στιγμή δεν μας αρέσει τότε είναι δείγμα πώς κάποιο σημείο των περιοριστικών πεποιθήσεων μέσα μας χρειάζεται φροντίδα και θεραπεία.
Η Μέθοδος Θήτα είναι μία εξαιρετική ενεργειακή θεραπεία που φέρει άμεσα αποτελέσματα στη ζωή του ανθρώπου τα οποία είναι εμφανή από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Ποτέ ο άνθρωπος δεν θα είναι ο ίδιος με πριν. Έχει αλλάξει την ενέργειά του, έχει συνειδητοποιήσει τον αυτόματο μηχανισμό που λειτουργεί μέσα του και έχει την δυνατότητα να τον αλλάξει μιας και είναι αυτός ο κυρίαρχος της σκέψης του και αφού εκείνος μπορεί να ορίζει τη ζωή του. Δεν υπάρχει μοίρα τύχη ή πεπρωμένο.. τα πάντα είναι αποτέλεσμα της σκέψεις μας. Μόνο όταν το συνειδητοποιήσουμε θα καταλάβουμε πόσο ισχυροί είμαστε και πως εμείς είμαστε οι ηγέτες του εαυτού μας και των συνθηκών της ζωής μας. Μόνο τότε θα έχουμε την δυνατότητα να αλλάξουμε οτιδήποτε δεν μας αρέσει και να το χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας.
Στην δύναμη της σκέψης και της θέλησης όλα γίνονται.. τα πάντα είναι εφικτά και τα πάντα αλλάζουν. Ένα μυαλό το οποίο γνωρίζει την αξία του αντιλαμβάνεται την δύναμή του και ορίζει την σκέψη του. Ξαναγεννιέται. Ξεκινά από την αρχή. Βάζει τελεία στο παρελθόν του. Επουλώνει τις πληγές του. Μαθαίνει να αγαπά τον εαυτό του. Αγκαλιάζει τις ατέλειες του και θέτει νέους στόχους.
Μέσα από μία συνεδρία της μεθόδου Θήτα εντοπίζουμε τις περιοριστικές πεποιθήσεις του ατόμου έτσι ώστε ο άνθρωπος να έχει την επίγνωση τους και να τις φέρει στο συνειδητό του κομμάτι όπου και τις θεραπεύουμε. Με αυτό τον τρόπο αλλάζουμε τις σκέψεις μας όπου αυτό συνεπάγεται ότι αλλάζουμε και την ενέργειά μας. Η σκέψη έχει ενέργεια και σαν ενέργεια δονείται μέσα στο σύμπαν η δόνηση της συγχρονίζεται με οτιδήποτε εμείς σκεφτόμαστε. Οταν θεραπεύσουμε την αρνητική μας σκέψη καταφέρνουμε να την συγχρονίσουμε με συναισθήματα που δονούνται σε υψηλές συχνότητες όπου εκεί βρίσκονται η αγάπη, η Ευτυχία, η Ειρήνη, η ολοκλήρωση και η Γαλήνη. Ειναι το μέρος όπου ο κάθε άνθρωπος συναντά τα όνειρά του επειδή πιστεύει πως του αξίζουν και επειδή έχει την δύναμη να τα πραγματοποιήσει.
Αλλοι τρόποι για να ενδυναμώσουμε την ενέργειά μας και να την βοηθήσουμε να εκτοξευθεί σε υψηλές τέτοιες συχνότητες είναι να καθαρίσουμε το ενεργειακό μας πεδίο
από ψυχικές επιθέσεις, λόγια τρίτων και από σκεπτομορφές, να ενδυναμώσουμε το ηλεκτρομαγνητικό μας πεδίο. Να στείλουμε στον εαυτό μας αγάπη και φως. Να υλοποιήσουμε ενεργειακά αυτό που θέλουμε. Να καθαρίσουμε τα θραύσματα ψυχής από ανθρώπους που μας έχουν πληγώσει και που μας κρατούν δέσμιους με την σκέψη τους. Να προχωρήσουμε στο ενεργειακό διαζύγιο με όλους τους ανθρώπους που νιώθουμε πως δεν αφήνουν ελεύθερη την ενέργεια μας. Να καθαρίσουμε ενεργειακά τον χώρο μας. Να του διδάξουμε την αγάπη και την ευτυχία και να ενσταλάξουμε πάνω μας θετικά συναισθήματα έτσι όπως τα ορίζει η ύψιστη θεϊκή ενέργεια. Να κατανοήσουμε  ενεργειακά πώς είναι να ζούμε με όρια, με αγάπη και Ελευθερία και να συνειδητοποιήσουμε πως η ενέργεια της σκέψεις έχει τέτοια δυναμική που μπορεί να συγχρονιστεί με οτιδήποτε επιθυμούμε.. ακόμα και στιγμιαία.
Από εκεί και πέρα ξεκινάει ένα υπέροχο ταξίδι για τον άνθρωπο που του δίνει πραγματικά σκοπό για την ζωή του. Του δίνει ένα πραγματικό νόημα ύπαρξης.. πως δεν ήρθαμε σε αυτή την Γη για να ταλαιπωρούμαστε και να βασανιζόμαστε αλλά ήρθαμε για να συνειδητοποιήσουμε την ατελεύτητη Σοφία που υπάρχει μέσα μας και να ανακαλύψουμε σε κάθε κύτταρο του οργανισμού μας την Απέραντη αγάπη. Να κατανοήσουμε τις δυνάμεις μας. Να αγαπήσουμε τους συνανθρώπους μας και τον πλανήτη μας και πως αυτή είναι η μοναδική οδός που καταλήγει στην ευτυχία και στην γαλήνη της ψυχής.
Και να θυμάστε πως αν στο τέλος δεν πάνε όλα καλά τότε δεν είναι το τέλος.

Θεώνη Καράμπαλη
Σύμβουλος Μεθόδου θήτα
Back to Top