Ονομάζομαι Ανέζα Καράμπαλη
 Από μικρή κυνηγούσα πεταλούδες, μου άρεσαν που καθώς πετούσαν ελεύθερες παρατηρούσα τα χρώματα στα φτερά τους να με μαγεύουν. Έτσι έμαθα μεγαλώνοντας να κυνηγάω τα όνειρα μου, μέσα από το φακό της φωτογραφικής μηχανής μου.
 Πάντα ήθελα οι φωτογραφίες μου να έχουν μία συναισθηματική δύναμη στην αποτύπωση φευγαλέων στιγμών. 
Μ' αρέσει να αποθανατίζω ανθρώπους στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους, χωρίς να ακολουθώ κάποιο κανόνα αλλά μόνο το συναίσθημα που μου βγάζει αυτό που αντικρίζω εκείνη τη στιγμή. 
Αγαπημένος φωτογράφος είναι ο Robert Frank ο οποίος έχει πει, ότι υπάρχει ένα πράγμα που πρέπει να περιέχει κάθε φωτογραφία, < την ανθρωπιά της στιγμής> και συνεχίζω καθώς θέλω οι φωτογραφίες μου να μπορούν να ταρακουνούν το συναισθηματικό κόσμο αυτού που την βλέπει. 
Δεν θα σταματήσω ποτέ να ασχολούμαι και να πειραματίζομαι με την τέχνη αυτή της φωτογραφίας καθώς η μαγεία για τον άγνωστο κόσμο του φακού δεν θα στερέψει ποτέ. 
Μου αρέσει να δουλεύω με ανθρώπους χαμογελαστούς, με θετική ενέργεια και καθαρή αύρα, γι'αυτό οι συνεργάτες μου φωτογράφοι και βιντεγράφοι με καθρεφτίζουν. Ιδιαίτερα αυτό με κάνει να ξεχωρίζω στη δουλεία μου καθώς στη φωτογραφία θα δείς τον μαγικό κόσμο των συναισθημάτων που απαρτίζεται μονάχα από ΕΥΤΥΧΊΑ.
“The only way to do great work is to love what you do.” 
-Steve Jobs
Back to Top